weekplanner-kind-sinterklaas

Sinterklaas is in het land

Sinterklaas komt vandaag weer aan in het land! Een mooi moment om naar uit te kijken en af te tellen. Weet jij hoeveel dagen er nog zijn totdat het 5 december is? Hoe vaak mag jij je schoen zetten? En tussen de nieuwe maatregelen door zal het weer even wennen zijn om alle school en andere activiteiten te plannen. Maar het is zeker zo dat er nog genoeg leuke dingen te doen zijn om deze periode leuker te maken. Bijvoorbeeld het volgen van het Sinterklaas journaal op tv, of binnen spelletjes doen met vrienden of familie. Je mag gelukkig nog sporten met elkaar en de kleuren in het bos maakt voor een prachtige wandeling. Maak er dus een mooie 3 weken van, en dan zien we op 3 december, net voordat Sinterklaas met zijn paard jarig is, of hij mooi cadeaus bij aan jou zal brengen. Wees lief en zorg voor elkaar, dan komt dat vast helemaal goed 😉.

Groeten

Weekplanner Kind

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]


X