weekplanner-kind-halloween

Plannen in de Herfstmaanden!

Plannen in de Herfstmaanden:

Nu het schooljaar weer is begonnen en de herfstmaanden aangebroken zijn, is het een perfect moment om te leren plannen. Met alle nieuwe school activiteiten, maar ook hobby’s zoals sport, muziekles en knutselen. Halloween komt er weer aan eind oktober. Dan gaan we alweer naar Sinterklaas, waarbij je jouw schoen weer mag zetten, en als je dan geduld hebt en lief geweest bent krijg je vast een mooi cadeau! Uiteraard komt in de donkere decembermaand de kerstsfeer een beetje licht in de duisternis brengen. Allemaal leuke (feest)dagen en bezigheden in het vooruitzicht voor binnen en buiten die het slechte weer en donkere dagen een beetje leuker maken. En omdat het koud wordt en lekker is om binnen te zitten met een kopje thee, heb je de tijd om even rustig te zitten en het planbord goed in te delen.

Veel plezier de komende maanden!

 


X