weekplanner-kind-2021-nieuwjaar

2021 – Nieuw Jaar met Nieuwe Kansen

Gelukkig laten we binnenkort het jaar 2020 achter ons. Een behoorlijk bewogen jaar met veel onverwachte en voor veel mensen negatieve invloeden wegens het Corona virus. Iets dat niemand heeft kunnen zien aankomen. Veel ouders zaten opeens met kinderen thuis die eigenlijk op school hadden moeten zitten om te leren. Nu veranderde de keukentafel soms in een thuiswerk kantoor waarbij ook creatief moest worden omgegaan met het bezighouden van de kinderen. Hoe doe je dat allemaal? Hoe plan je jouw eigen dag goed in en hou je daaromheen ook overzicht om jouw kind tevreden en rustig te houden? Een grote uitdaging die flexibiliteit en geduld vergt. Van zowel jou als jouw kind.

Daarom is het planbord van Weekplanner Kind hopelijk voor veel ouders een oplossing geweest om structuur en overzicht is behouden. Laten we leren van 2020 dat flexibiliteit en geduld nog steeds belangrijke skills zijn die je kunt leren, wanneer je tools hebt om hierbij te helpen. Weekplanner Kind hoopt dat 2021 een mooi jaar wordt voor iedereen. Waarin er iets meer regelmaat en wat minder turbulentie voor ouders en kinderen zal zijn. Zodat iedereen met rust en overzicht de mooie dromen kan waarmaken!


X